Vinter i Järvsö

Publicerat den 23 november 2023

Vi befinner oss i ett vintrigt Järvsö och vi ser fram emot allt som händer i vår lilla by. Järvsöbacken har nyheter att visa upp för säsongen och Stenegård anordnar som vanligt en julmarknad. När du har handlat klart på ICA mitt i byn kan du även passa på att ta en fika, lunch eller varför inte en läskande öl?

Järvsöbacken slår stort på trumman och öppnar upp en ny 6-stolslift, Västexpressen – som kan ta 2600 personer per timme upp till toppen, där tre nya nedfarter väntar. Fredag-söndag 24-26 november har de fina erbjudanden i butiken, så passa på att byta ut din utrustning. Du köper även årskort till halva priset fram till och med sista november. Genom ett nytt samarbete kan du även hyra… ja, vadå? Kika på inslaget! Välkommen till Järvsöbacken från och med den 9 december.

Stenegård har fått sig en ny verksamhetschef, Olle Starlander. Vi känner på pulsen och pratar om alla aktiviteter som sker på Stenegård under vinterhalvåret. Bland annat pratar vi om julmarknaden som går av stapeln den 9-10 december. Den vill du inte missa!

I aktivitetshallen hos Järvsö Padel kan du inte bara spela padel. Här finns även möjlighet att skräddarsy din upplevelse med allt från lunch, möten, julfest och mycket mer. Katharina passar på att testa padel för första gången – men hur går det med alla reglerna egentligen?

Tack till våra sponsorer!

Järvsöbacken
Ljusdals kommun
ICA Supermarket Järvsö